Formular de comandă
 • Incearca
 • Total de plătit: 150 EURO.

Configurație

Minecraft — Acesta este un joc de construire a cutiei de nisip inspirat de Infiniminer, Dwarf Fortress și Dungeon Keeper și creat de Marcus Persson, fondatorul Mojang AB. Jocul permite jucătorilor să creeze și să distrugă diverse blocuri și să folosească obiecte într-un mediu tridimensional. Jucătorul controlează un om care poate distruge sau instala blocuri, formând structuri fantastice, creații și opere de artă singur sau colectiv cu alți jucători pe diverse servere multiplayer în diferite moduri de joc.

Beneficiile de gazduire server GtaNet.Ro

Primul și cel mai important moment al deținerii propriului server este capacitatea utilizatorului de a organiza un pasionat confortabil pentru el și prietenii săi, lucru pe care nu îl veți face pe proiectele altor persoane. Comandați propriul dvs. server Samp, de exemplu, pentru un proces competitiv plăcut cu prietenii apropiați.

Printre alte aspecte pozitive se pot distinge:

 • Posibilitatea de a instala mod-uri speciale care adaugă varietate gameplay-ului;
 • Setarea automată schimbă-ți harti preferate;
 • Descărcați moduri unice pe lângă cele clasice;
 • Lipsa costurilor financiare pentru achiziția de „administrator” de la alte persoane.

Proprietarii propriului server pot plăti serviciul vânzând servicii speciale pentru alți jucători. Distribuirea accesului la panoul de administrare și la conturile VIP vă va permite să schimbați responsabilitățile pentru monitorizarea meciurilor din timpul absenței dvs. către o persoană de încredere. În plus, pentru aceasta puteți obține o recompensă financiară care plătește costurile închirierii sau achiziționării unui joc de găzduire cu o perioadă de încercare.

Suport de calitate 24/7

Dacă doriți să achiziționați găzduire pentru multiplayer-ul unui shooter popular la noi, beneficiați de asistență tehnică non-stop din partea programatorilor profesioniști. Personalul nostru vă va oferi consultanță pentru soluționarea problemelor curente și va ajuta la instalarea celor mai necesare plug-in-uri..

Printre altele, pentru fiecare client, serviciul oferă protecție tehnică de înaltă calitate împotriva înșelătorilor și a altor personalități fără scrupule. Puteți juca confortabil și nu vă faceți griji cu privire la faptul că cineva va interfera cu plăcerea dvs. de a rămâne cu prietenii!

Doriți să vă familiarizați cu funcționalitatea panoului nostru de control al serverului de joc? Atunci această filă este pentru tine! Aici veți găsi capturi de ecran ale secțiunilor principale ale panoului de control și o descriere detaliată a acestora: ce se află în secțiune și cum îl puteți utiliza. De asemenea, în multe secțiuni există sfaturi pentru o mai bună înțelegere.

 • Sectiune

  Sectiune "General"

  Secțiunea oferă informații de bază despre serverul de joc: adresa IP; Locație; tarifare; Asamblarea (construirea) serverului; Data la care serverul a fost închiriat; Data de încheiere a închirierii și numărul de zile rămase. Există butoane pentru gestionarea serverului, blocuri cu indicatori de încărcare, legături rapide pentru gestionarea serverului și un tabel cu jucători online.

 • Secțiunea „Setări

  Secțiunea „Setări"

  În această secțiune, puteți gestiona setările de bază ale serverului: lansați setările serverului pentru serverul de joc (start.bat); setări de fișiere server.cfg; administrează privilegiile pe server și interzice jucătorii. De asemenea, activați / dezactivați protecția împotriva atacurilor DDOS, vizualizați jurnalele serverului de joc și editați fișierele principale de configurare.

 • Secțiunea „Plugin-uri

  Secțiunea „Plugin-uri"

  În secțiunea prezentată puteți găsi pluginuri pentru instalare pe server, pentru aceasta puteți utiliza căutarea după numele sau descrierea pluginului. Toate pluginurile sunt instalate de pe panoul nostru de control și setările în fișiere sunt înregistrate automat. Trebuie doar să le personalizați pe gustul dvs. și să vă bucurați de joc.

 • Secțiunea „Hărți”

  Secțiunea „Hărți”

  Această secțiune este depozitul nostru de hărți. Aici puteți gestiona hărți pe serverul dvs.: ștergeți cele existente, adăugați altele noi direct de pe panoul nostru în 2 clicuri! Și, de asemenea, puteți configura liste de hărți pe server (există un buton pentru a genera automat o listă de hărți care sunt pe server).

 • Sectiune

  Sectiune "Prieteni"

  Secțiunea vă permite să gestionați coproprietarii de server (prieteni). Doriți să dați acces la setările serverului prietenului dvs., dar nu doriți să vă dați numele de utilizator și parola? Această secțiune vă va ajuta la configurarea flexibilă a privilegiilor în gestionarea serverului pentru prietenul sau prietenii dvs. (dar nu mai mult de 5). Amintiți-vă însă că proprietarul este responsabil numai de furnizarea accesului la fișiere și setări de server către terți.

 • Sectiune Harti

  Sectiune "Tarif"

  Practic, secțiunea a fost creată pentru a extinde închirierea serverului de joc, dar în ea puteți crește sau reduce numărul de sloturi de joc, puteți schimba locația (locația fizică) a serverului, precum și achiziționarea unei adrese IP dedicate (trebuie să contactați asistența tehnică pentru aceasta).

 • Sectiune Harti

  Sectiune "Copii"

  În această secțiune puteți face backup pentru server. Puteți alege ce foldere vor fi salvate la arhivă cu backup, sau puteți crea o copie completă imediat. Vă este frică să stricați ceva atunci când faceți modificări pe server - atunci această secțiune vă va ajuta să restaurați starea inițială a serverului.

Loading...